Tietoa Betfair-sivustosta

Vuonna 1999 perustettu Betfair on nykyään osa suurta Flutter-konsernia, johon kuuluu myös esimerkiksi toinen markkinajätti Paddy Power. Konsernin päämaja sijaitsee Irlannin pääkaupungissa Dublinissa, mutta se hallitsee markkinoita niin Euroopassa, Australiassa kuin Yhdysvalloissakin. Betfair on monipuolinen toimija, jolta löytyy niin kasino-, bingo-, pokeri- kuin vedonlyöntipuolikin. Omien sanojensa mukaan Betfair on maailman suurin vedonlyöntiyhteisö, ja se poikkeaa huomattavasti tavallisista veikkaussivustoista.

Betfair on ennen kaikkea vedonlyöntipörssi, jossa voit siis ostaa ja myydä vetoja. Veikkauspörssin toiminta on hieman monimutkainen aloittelijoille, mutta kokeneet veikkaajat voivat luoda omia kohteitaan ja kertoimiaan, mikä vie vedonlyöntikokemuksen suoraan seuraavalle tasolle. Lue arvostelumme tästä pitkäikäisestä veikkausjättiläisestä!

Plussat

  • Loistava vedonlyöntiympäristö ja vetopörssi ammattilaisveikkaajille
  • Vetokohteiden valikoima on markkinoiden kattavimpia
  • Verottomat voitot Maltan pelilisenssin ansiosta
  • Live stream -palvelu

Miinukset

  • Ei suomenkielistä sivustoa tai asiakaspalvelua
  • Ei talletusbonusta vedonlyöntipuolelle suomalaisille pelaajille
  • Tietoja kampanjoista on vaikea löytää

Betfair-sivuston talletus- ja kotiutustavat

Betfair hyväksyy talletukset ja kotiutukset pankkisiirrolla, luottokortilla kuten Mastercard ja Visa, sekä nettilompakoilla kuten Neteller ja Skrill. Muut tuetut maksutavat ovat Sofort ja Paysafecard. Minimitalletus on 10 euroa.

Kotiutukset tulee lähtökohtaisesti tehdä samalla maksutavalla kuin millä olet tallettanutkin. Kotiutukset pyritään käsittelemään 24 tunnin kuluessa, mutta riippuu valitsemastasi maksutavasta, miten nopeasti rahat näkyvät tililläsi. Nettilompakoihin varat tulevat tavallisesti 4 – 24 tunnin sisällä, kun taas pankkitilille tai luottokortille nostaessa käsittelyaika voi olla 3 – 5 pankkipäivää.

Betfair-sivuston urheilukohteet

Kuten markkinoiden jättiläisen maineelle sopiikin, Betfairin urheilukohteiden tarjonta on vertaansa vailla. Voit joko asettaa vetoja tavalliseen tapaan vedonlyöntiosiossa tai ostaa tai myydä vetoja vedonlyöntipörssissä. Kertoimet ja kohdetarjonta ovat huippuluokkaa, ja voit veikata kaikkea jalkapallosta hevosurheiluun ja tenniksestä krikettiin. Kohteita ei ole mitenkään erityisesti räätälöity Suomen markkinoille, mutta löytyy joukosta myös suomalaisten suosikkilajeja, kuten jääkiekkoa ja talviurheilua.

E-sports on myös edustettuna, ja voit lyödä vetoa esimerkiksi Call of Dutyn tai League of Legendsin kohteista. Toki tarjolla on muitakin kuin urheilukohteita, kuten esimerkiksi politiikan tapahtumia ja Special Bets -otsakkeen alta löytyviä viihdekohteita. Voit veikata vaikkapa siitä, mitä Harry ja Meghan tekevät seuraavaksi, Euroviisujen voittajaa tai kenestä tulee seuraava James Bond.

Vedonlyöntipörssi on vielä tavallista veikkaamista jännittävämpää, ja toimii nerokkaasti esimerkiksi silloin, kun pelaat niin sanotut suojabetsit. Jos sinulla on vaikkapa pitkästä rekasta viisi kohdetta kiinni, mutta kuudes ei ole vielä ratkennut, voit ostaa Betfairilta vastakkaisvedon kuudennelle vedollesi ja varmistaa, että jäät ainakin vähän voitolle. Voit käyttää pörssiä myös voitokkaasti bonusten kierrätykseen. Lisäksi, koska vedonvälittäjien sijaan pelaajat luovat kertoimet, syntyy helposti arbitraasitilanteita, joissa et voi hävitä. 

Betfair mobiilissa

Betfair on osa isoa konsernia, jota pyöritetään massiivisilla resursseilla. Niinpä ei olekaan yllätys, että myös mobiilipelaamiseen on panostettu tosissaan: Betfair on luonut kaksi erillistä mobiilisovellusta sekä iOS- että Android-käyttäjille: yksi vedonlyöntiin ja toinen vetopörssiin. Kaksi sovellusta takaa sen, että molempien suoritusteho on paras mahdollinen, ja kaikki turha on karsittu pois.

Vedonlyöntisovellus tarjoaa todella kätevän tavan betsata liikekannalla ollessasi, ja voit myös seurata yli 100 000 ottelua vuosittain live stream -palvelun kautta. Vetopörssin sovellus tekee vetojen myymisestä ja ostamisesta helppoa ja nopeaa, sillä voit käyttää kaikkia toimintoja vielä kätevämmin kuin tietokoneella. Täysversiossa sivustolla on niin valtavasti sisältöä, että joskus voi olla haastavaa löytää haluamansa tiedon nopeasti – sovellukset keskittyvät olennaiseen ja nopeuttavat toimintaa.

Betfair-sivuston bonustarjoukset

Betfair ei ole kovin avokätinen tarjoustensa suhteen, ainakaan Suomen markkinoilla. Olemme löytäneet brittipelaajille tarjolla olevia bonuskoodeja, mutta suomalaisille pelaajille talletusbonuksia ei näytä olevan ainakaan kirjoitushetkellä tarjolla tervetulotarjouksen muodossa.

Kun luot pelitilin, voit kuitenkin hyötyä riskittömästä vedosta 30 euroon asti vedonlyöntipörssissä. Riskitön veto koskee vain ensimmäistä vetoasi pörssissä, jonka hävitessä Betfair hyvittää sinulle korkeintaan 30 euroa. Ainoastaan luottokorteilla tehdyt talletukset osallistuvat tähän tarjoukseen.

Löydät Promotions-osiosta sillä hetkellä käynnissä olevat kampanjat, joihin voit halutessasi osallistua. Esimerkiksi Betfair Loyalty Bonus -nimellä kulkevassa kampanjassa saat 5 euroa pelirahaa vedonlyöntiin, kunhan asetat vetoja vähintään 15 euron edestä kyseisen viikon aikana. Tarjolla on monesti myös kampanjoita, joista voit voittaa vaikkapa ilmaisvetoja.

Betfair-sivuston asiakaspalvelu

Betfair ei siis tarjoa asiakaspalvelua suomeksi, joten joudut asioimaan englanniksi. Jos kielitaitoa löytyy, asiakastuki toimii nopeasti ja moitteettomasti. Voit laittaa sähköpostia tai ottaa yhteyttä live chatin kautta klo 7.00 – 23.00 välisenä aikana.

Napsautettuasi Help-painiketta eteesi avautuu usein kysytyt kysymykset, joiden joukosta voit hakea vastauksia kirjoittamalla aiheen hakupalkkiin. Jos et löydä vastausta, voit napsauttaa Contact Us -painiketta ja pääset chattailemaan agentin kanssa.

Betfair – yhteenveto

Betfair on ollut markkinoilla jo pari vuosikymmentä, ja nykyään se on osa erittäin suurta konsernia yhdessä Paddy Powerin ja muiden brändien kanssa. Betfair on todella vahva tekijä vedonlyöntimarkkinoilla, mutta sen erikoisuus on vedonlyöntipörssi, jossa pelaajat voivat myydä ja ostaa vetoja luoden omat kertoimensa. Erityisesti kokeneet veikkaajat voivat nostaa vedonlyöntikokemuksen uudelle tasolle, mutta sitä ei voi suositella aloittelijoille.

Valitettavasti Betfair ei tarjoa ainakaan tällä hetkellä suomenkielistä sivustoa tai asiakaspalvelua. Ne betsaajat, joilla englanti luistaa ainakin joten kuten, pärjäävät kuitenkin sivustolla vallan mainiosti. Suomalaispelaajille ei myöskään ole tarjolla juurikaan talletusbonuksia tai muita hyödyllisiä tarjouksia, mikä on pieni miinus. Mahtava kohdevalikoima ja hyvät kertoimet korvaavat kuitenkin bonusten puutteen, joten voimme suositella Betfairia erityisesti vakaville veikkaajille!

Betfair arvostelu

Ei näytettäviä arvosteluja.

Jätä arvostelu