Tietoa Marathonbet-sivustosta

Marathonbet ei ole suomalaisten keskuudessa niitä tunnetuimpia vedonlyöntisivustoja, vaikka se on ollut markkinoilla jo vuodesta 1997 asti. Osasyynä tähän voi olla suomenkielisten sivujen puute, mutta helppokäyttöisellä sivustolla pärjää kohtalaisellakin kielitaidolla. Tämä brittiläinen tekijä on kuitenkin kotimarkkinoillaan yksi suurimmista vedonlyöntisivustoista, joka tunnetaan erityisesti korkeista kertoimistaan. Sivustolla on myös kasinopuoli, mutta tässä arvostelussa keskitymme nimenomaan vedonlyöntipuoleen.

Ison-Britannian peliviranomaisten myöntämä lisenssi tietää ainakin vielä toistaiseksi suomalaisveikkaajille verottomia voittoja – miten tuleva mahdollinen brexit tähän vaikuttaa, sitä ei vielä tiedetä. Yksinkertaiseen ja helppokäyttöiseen sivustoon luottava Marathonbet sopii erityisesti ammattimaisille vedonlyöjille, mutta se on tutustumisen arvoinen kaikille veikkauksen ystäville.Lue kattava arvostelumme tästä yhdestä markkinoiden pitkäikäisimmistä veikkaussivustoista!

Plussat

  • Laaja kohdevalikoima etenkin jalkapalloon
  • Erittäin hyvät kertoimet
  • Yksinkertainen ja helppokäyttöinen sivusto
  • Nopeat kotiutukset lukuisten maksutapojen kautta
  • Hyvin toimivat mobiilisovellukset

Miinukset

  • Tarjolla ei ole talletusbonuksia
  • Ei suomenkielistä sivustoa tai asiakaspalvelua
  • Sivuston ulkoasu on hieman vanhanaikainen
  • Rajallinen valikoima talviurheilukohteiden suhteen

Marathonbet-sivuston talletus- ja kotiutustavat

Marathonbet ylpeilee nopeilla rahansiirroillaan molempiin suuntiin, ja maksuvaihtoehtojen kirjo on vaikuttava. Voit tehdä talletuksia ja kotiutuksia esimerkiksi luottokorteilla, kuten Visalla tai Mastercardilla, nettilompakoilla kuten Neteller ja Skrill, tai pankkisiirrolla. Muita mahdollisia maksutapoja ovat esimerkiksi Ecopayz, Webmoney, MuchBetter ja Qiwi. Voit tehdä talletuksia ja nostoja myös virtuaalivaluutta Bitcoinilla, mikä on harvinaista Euroopan markkinoilla.

Minimitalletus on maksutavasta riippuen 1 – 12 euroa, kun taas minimisumma nostolle on maksutavasta riippuen 5 – 17 euroa. Nosto tulee yleensä perille 3 – 24 tunnin sisällä, joskin luottokortille nostaessasi kortintarjoajan käsittelyaika saattaa venyä viiteen pankkipäivään. Sekä talletukset että nostot ovat maksuttomia Marathonbetin puolelta, mutta ota huomioon, että palveluntarjoaja voi periä palvelumaksuja.

Marathonbet-sivuston urheilukohteet

Marathonbet tarjoaa todella laajan valikoiman urheilukohteita. Englantilaisuus näkyy kohdevalikoimassa, joka keskittyy erityisesti englantilaiseen jalkapalloon. Kohteita riittää toki muihinkin lajeihin, kuten jääkiekkoon, baseballiin, tennikseen ja rugbyyn. Suosituimpiin otteluihin tarjolla on jopa satoja kohteita, joskin esimerkiksi tulosvedon suhteen tarjonta on hieman heikkoa.

Live-vetoja on myös saatavilla kiitettävästi, ja osaa niistä voi seurata suoraan sivulla live stream -palvelun kautta. Voit tarkistaa vedonlyöntisivulta myös erilaisia tilastoja, tuloksia ja tietoja käynnissä olevista otteluista.

E-sports on omassa osiossaan, ja pääset veikkaamaan esimerkiksi lukuisia kohteita CS: GOn tiimoilta. Myös Call of Duty, Dota 2 sekä Starcraft 2 ovat e-urheilun kohteiden joukossa. Tarjolla on runsaasti myös virtuaaliurheilua, kuten jalkapalloa, laukkakisoja ja vinttikoirakisoja. Voit veikata myös taloudellisista tapahtumista, ja viihdekohteet löytyvät Specials-osiosta, jossa voit lyödä vetoa vaikkapa Grammy-gaalan voittajista.

Marathonbet mobiilissa

Marathonbet tarjoaa erittäin toimivan mobiilisovelluksen sekä iOS- että Android-järjestelmille. Mobiilisovellus antaa sinulle mahdollisuuden asettaa Quick Bet -pikavetoja, ja kaikki kohteet ovat tarjolla myös sovelluksessa. Voit seurata otteluita live streamin, tehdä talletuksia ja kotiutuksia sekä tietenkin asettaa vetoja sovelluksen kautta.

Mikäli et halua ladata sovellusta, voit tietenkin käyttää sivustoa myös suoraan selaimesi kautta. Marathonbetin mobiiliversio on optiomoitu niin Chromelle, Safarille kuin Operallekin, joten kaikki toiminnot ovat hyppystesi ulottuvilla myös älylaitteella veikatessasi. Sivuston yksinkertaisuus, mikä voi näyttää hieman vanhanaikaiselta, palvelee erityisesti mobiilipelaajia.

Marathonbet-sivuston uskollisuusohjelma

Marathonbet eroaa monista muista veikkaussivustoista siinä, ettei se tarjoa laisinkaan talletusbonuksia, eikä varsinaista tervetulotarjoustakaan ole tarjolla. Sivustolla on kuitenkin omat tapansa palkita veikkaajiaan, kuten uskollisuusohjelma Marathonbet Club. Keräät pisteitä vaatimukset täyttävistä vedoista, ja tarpeeksi pisteitä kerättyäsi voit vaihtaa niitä esimerkiksi ilmaisvetoihin.

Advancebet-ominaisuuden ansiosta taas voit asettaa vetoja, vaikkei pelitililläsi olisikaan tarpeeksi varoja, kunhan sinulla on vielä ratkeamattomia vetoja. Sivusto arvioi ratkeamattomien vetojesi tuloksen ja sallii sinun käyttää näitä mahdollisia varoja vetosi asettamiseen. Jos et voitakaan tarpeeksi, sinun ei tarvitse maksaa vetoon käytettyjä varoja takaisin. Voit käyttää Advancebet-ominaisuutta live-vedonlyöntiin, tai ennakkovetoihin tapahtumiin, jotka pelataan seuraavan 48 tunnin kuluessa.

Sivuilla on tarjolla muitakin tavallisesta poikkeavia kampanjoita, joihin pelaajat voivat halutessaan osallistua ja voittaa esimerkiksi ilmaisvetoja. Myös Cashout-vaihtoehto löytyy sivujen kampanjaosiosta, eli pelaaja voi ottaa voittonsa ennen kohteen varsinaista päättymistä. Cashout ei ole aina saatavilla kaikissa kohteissa.

Marathonbet-sivuston asiakaspalvelu

Marathonbet tarjoaa palveluitaan lukuisilla kielillä, esimerkiksi espanjaksi, unkariksi, ranskaksi ja puolaksi, mutta valitettavasti ei ainakaan toistaiseksi suomeksi. Näin ollen et pääse asioimaan suomeksi, vaan jonkinlainen kielitaito on tarpeen. Asiakastuki on saatavilla vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Monista muista pelisivustoista poiketen Marathonbet tarjoaa puhelinpalvelua, jonka lisäksi voit ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteessa care@marathonbet.com.tai live chatin kautta. Sivuilta löytyy myös rajallinen FAQ-osio, josta saatat löytää vastauksen kysymykseesi esimerkiksi maksumenetelmien ja vetojen asettamisen suhteen.

Marathonbet – yhteenveto

Marathonbet on ollut kuvioissa jo vuodesta 1997 asti, mikä selittänee osittain sivujen vanhahtavan ulkoasun. Kyseessä ei kenties ole visuaalisesti vaikuttavin veikkaussivusto, mutta tämä brittiyritys osaa ainakin tarjota laajan valikoiman vetokohteita, etenkin englantilaisen jalkapallon suhteen. Marathonbet ei tarjoa juurikaan bonuksia tai muita kampanjoita, mutta hyvittää tätä puutetta huomattavan hyvillä kertoimilla.

UKGC:n myöntämä pelilisenssi ja firman pitkä historia vakuuttavat epäluuloisenkin pelaajan siitä, että tämä on luotettava ja kaikin puolin asiallinen sivusto. Iso-Britannian lisenssi tietää myös verottomia voittoja (ainakin vielä toistaiseksi). Jos englanti luistaa ainakin joten kuten, ja pidät itseäsi vakavasti otettavana veikkaajana, kannattaa tutustua Marathonbetin toimivaan sivustoon!

Marathonbet arvostelu

Ei näytettäviä arvosteluja.

Jätä arvostelu